Vabimo vas na  konferenco Organizacijska energija 2019, kjer bomo  izmenjali nova spoznanja in podelili  izkušnje o vodenju za dvig organizacijske energije. Z nami bodo odlični govorniki iz vrst športnikov, vodij in strokovnjakov, ki so že okusili moč zmagovalne miselnosti in nam zaupali, kako lahko to uspe prav vsem.   Za piko na i  bomo  izvedeli, kakšna energija prevladuje v slovenskih podjetjih in organizacijah in predstavili rezultate projekta  Dvig organizacijske energije za večjo strast in trajnostno rast 2019; podelili nagrade podjetjem in organizacijam za najvišji indeks organizacijske energije ter spoznali njihove dobre prakse.

Vabljeni  v naročje dobre energije!

 

P r o g r a m

8.30  – 9.00 Sprejem
9.00 – 9.15 Namesto uvoda: Prisluhnimo energiji pravljice in glasbi rastlin, Marina Hrs, direktorica Mestne knjižnice Izola
9.15 – 10.15 Prebudimo zmagovalno energijo v nas, Sara Isaković, olimpijka in magistrica “Performance” psihologije
10.15 – 11.00 Vloga humorja pri spodbujanju produktivne energije, Franci Čeč, direktor Zdravstvenega doma Radeče
11.00 – 11.30 Odmor
11.30  12.00 Energija uspeha – Mindfulness za doseganje polne angažiranosti, Matej Golob, Corpohub
12.00- 12.30 Energijski coaching, Iris Kline Arih, Resonančni coaching
12.30 -13.30 Organizacijska energija 2019 – predstavitve zmagovalcev ter podelitev nagrad
13.30 Zdravica zmagovalni energiji

Konferenco bo povezovala Tadeja Zupan, 6. element

...

Marina Hrs

… je rojena v Kopru. Po zaključenem študiju novinarstva si je na Primorskem ustvarila družino in se na poklicnem področju preusmerila v knjižničarstvo, kjer skoraj tri desetletja vodi Mestno knjižnico Izola. To področje ji predstavlja neusahljiv vir navdiha in uresničevanje poslanstva – k ljudem in za ljudi. Leta 2006 je prejela priznanje Andragoškega centra za izjemne strokovne in promocijske dosežke pri bogatitvi znanja drugih. Knjižnica Izola pa je pod njenim vodstvom postala lokalno stičišče kulturnega in umetniškega ustvarjanja vseh generacij. 

...

Sara Isaković

…je olimpijka in najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008. Poleg športa je danes, točno štiri leta po zaključku kariere, svoje poslanstvo našla v raziskovanju delovanja možganov in psihologiji učinkovitosti in uspešnosti (‘performance psychology’). Po končani diplomi na univerzi Berkeley in magisteriju v San Diegu se je Sara začela ukvarjati z mladimi športniki, piloti ter poslovneži, ki jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih situacijah. Njeno poslanstvo je približati psihologijo nastopajočim in jo razložiti na praktičen, zabaven ter dostopen način. Del njene prakse  je tudi pozitivna psihologija in treningi zmagovalne miselnosti.

Preberite intervju s Saro, kjer razkriva čarobno formulo zmagovalne energije.

...

Franci Čeč

…je direktor Zdravstvenega doma Radeče.  Slovenska javnost ga pozna tudi kot avtorja zanimivega dela Šola humorja in nekaterih drugih del o coachingu.  Med drugimi je sodeloval tudi pri vodenju usposabljanja  managerjev sreče (CHO – Chief Happiness Officer). Leta 2018 je Zdravstveni dom Radeče, le leto potem, ko je prevzel njegovo vodenje,  prejel  nagrado za najboljši indeks organizacijske energije v panogi Storitve, kar še ni uspelo nobenemu zdravstvenemu zavodu v Sloveniji pred njim.

...

Matej Golob

… je svojo profesionalno pot  začel z desetletno kariero v korporativnem svetu, z diplomo iz računalništva, magisterijem iz ekonomije in Executive MBA cum laude. Kariera ga je iz korporacije vodila v podjetništvo, v svet start-up podjetij in vitkega inoviranja. Danes je partner v podjetju CorpoHub, kjer transformira uveljavljene organizacije v vodilne na področju vitkega in agilnega inoviranja z združevanjem Design Thinking, Lean Startup in agilnih metod.

...

Iris Kline Arih

… je resonančna coachinja, članica upravnega odbora Slovenskega coaching združenja, soustanoviteljica zavoda Učenje za življenje in strokovna sodelavka Inštituta za napredno upravljanje komunikacij, INUK na področju komunikacij in znamčenja. Na področju podpore ljudi pri njihovi osebnostni in poslovni rasti sodeluje z organizacijami in posamezniki v obliki predavanj, delavnic in coachinga. Je univerzitetna diplomirana ekonomistka z dolgoletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju, doma in v tujini. Strokovno usposabljanje za coaching je opravila na inštitutu Institut Kutschera na Dunaju. 

...

Tadeja Zupan

… ustanoviteljica in lastnica Produkcijske hiše RED. 13 let je delala na Delu, kjer je bila nazadnje izvršna urednica Sobotne priloge, 13 let pa ustvarja na svobodi. Je urednica, prevajalka, založnica, producentka in voditeljica, med drugim svojega inovativnega cikla Žarenje novih energij. V njem s ključnimi sogovorniki minulih šest let prinaša pomembne informacije s križišč ustvarjalnosti, zavesti, narave in tehnologije. V preteklosti je prejela več nagrad za igranje, zdaj se spet ukvarja s filmom. Številnim projektom daje intonacijo s svojo veselo naravo. Svoje raznolike dejavnosti prav zdaj združuje v novi blagovni znamki 6. element; v njej z Obredi transformacije, kot je poimenovala svojo metodo, spodbudi k spremembi zasebnega življenja in h kreiranju novih poslovnih rešitev. Živi v zavedanju, da je vedno dovolj energije.

Iz vsebine

Prisluhnimo energiji pravljice in glasbi rastlin

Slovenija ima bogato izročilo ljudskih pravljic, ki s simbolno govorico prenašajo pomembna sporočila o življenju v vidni, otipljivi svet. Ljudje smo z zavestjo, ki obstaja onkraj vseh časov in omejitev, izjemno pomembni za razvoj planeta. Vsak posameznik, ki se odloči za delovanje z energijo ljubezni, kot temelja življenja, prispeva k dvigu osebne in kolektivne zavesti človeštva. Spoštovanje življenja je ozaveščanje, da ima tudi svet rastlin zavest, inteligenco in čustva. Preko naprave, ki proizvaja zvok rastlin, jim bomo prisluhnili. Glasba rastlin je stik z rastlinskim svetom, ki se inteligentno odziva in skozi univerzalni jezik glasbe deli svoje izkušnje z nami.

Prebudimo zmagovalno energijo v nas!

Čarobna formula za odkritje zmagovalne energije v sebi je stanje zavedanja in stanje zavesti. Bodite vsak dan budni, vklopljeni, poslušajte se,  prepoznajte misli, ki vam škodujejo in čustva, ki niso produktivna… V vsakem trenutku kjerkoli ste, prevzemite  nadzor nad seboj. Sprašujte se, kako bo neka navada, dejanje vplivala na vas dolgoročno. Vam bo koristila? Vam bo morda škodila? Najpomembnejše  pri prebujanju zmagovalne energije pa je, da imamo sebe radi in odvržemo neučinkovite vzorce razmišljanja.

Čarobna formula je torej ljubezen do sebe + vizija + sanje… na poti do vsega tega pa zelo veliko zavestnega delovanja. 

...

Vloga humorja pri spodbujanju produktivne energije

Učinkovita uporaba humorja na delovnem mestu lahko pomaga zdraviti, upravljati, sporočati in motivirati. Humor vzpostavlja harmonijo in uravnoteženost v skupini, pomaga graditi skupinsko podporo in okrepi pripadnost skupini, ko se uporablja kot orodje za upravljanje medosebnih odnosov. 

Vodje lahko preko humorja vplivajo na podrejene z zmožnostjo, da dvignejo njihovo motiviranost in delovno učinkovitost. Izpostavljenost humorju dviga energijo, vodi k pozitivnejšim ocenam nalog in ustvarja večjo pripravljenost za izvajanje napornih nalog.  Zaradi učinka na razpoloženje humor premakne proces sprejemanja odločitev iz tekmovalnega v sodelovalni okvir.

Energija uspeha – Mindfulness za doseganje polne angažiranosti

Mindfulness, kar v slovenski jezik najpogosteje prevajamo kot čuječnost, si je izborila pomembno mesto na vodstvenih položajih korporacij na zahodu. Trening zavedanja, fokusa in empatije  je vstopil skozi glavna vrata velikih organizacij kot so Google, SAP, McKinsey… .Ravno prav za VUCA čas in agilne ekipe. Tudi Slovenija se počasi odpira na tem področju. Pogledali bomo, kdo že prakticira Mindfulness, kako se trenira in kakšni so rezultati, ko imate vsaj sekundo več časa za boljši odziv, kot vaša manj učinkovita verzija sebe.

...

Energijski coaching

Če je uspeh ‘živeti svojo izvirno naravo’, kako biti uspešen? Nihajna frekvenca našega energijskega polja določa, kako doživljamo sebe in svet okrog sebe; kako se počutimo, kako se odzivamo in kakšne možnosti oblikujemo, zase in za druge. V energijskem coachingu se usklajujemo s svojimi željami, cilji in vizijo na način, da odstranjujemo blokade, ki se ustvarjajo na ravni vizije, ciljev, vrednot, prepričanj, sposobnosti, vedenja in okolja, tako posameznika kot organizacije, aktiviramo lastne potenciale in s tem ustvarjamo nove navade, nove izbire, nove odzive. Moč spremembe je v odzivu.

.

Organizacijska energija 2019

Se je energija v Sloveniji glede na prejšnja leta izboljšala?  Koliko imamo produktivne energije? Kakšen vpliv ima pri tem izobrazba?  Kako vzdrževati  produktivno energijo na dolgi rok?  Na vsa ta  in še druga vprašanja bomo iskali odgovore pri najboljših, ki bodo z nami delili svoje dobre prakse in obogatili zakladnico orodij in pristopov za večjo strast in trajnostno rast organizacij.

oe1

...

CENA IN LOKACIJA

Datum: 6.decembra 2019 od 9:00 do 14:00

Cena:

– Redna cena je 190,00 €/udeleženca (za pravne osebe se obračuna še DDV).
– Za paket “V DVOJE”: 150 €/udeleženca (za pravne osebe se obračuna še DDV). Paket “V DVOJE” vključuje udeležbo dveh oseb iz iste organizacije.

– Sodelujoči v projektu organizacijska energija 2019 imajo brezplačen vstop
– VIP – Vabljeni gostje imajo brezplačen vstop  

PRIJAVA: Obvezna je predhodna prijava preko spletnega obrazca.

LOKACIJA IZVEDBE: Kristalna palača, IBM, Ameriška 8, 1000 Ljubljana.

Innovation Center