Zagotovo ste med tistimi, ki hočete, znate in zmorete dvigniti organizacijsko energijo, zato se čim prej odločite za sodelovanje.

Prijavnica
Informacije o paketih najdete pod zavihkom Paketi. Po prejemu vašega naročila vas bomo kontaktirali in se dogovorili za datum pričetka merjenja!
Seznam globalne klasifikacije panoge s klasifikacijo dejavnosti v panogi najdete pod prijavnico. Če niste prepričani v katero panogo sodite, prosimo, da si pogledate omenjeni seznam.
Seštevek števila zaposlenih na dan 1. januarja tekočega leta ter seštevek števila zaposlenih na dan prijave k projektu delite z dve.
Usposabljanje je namenjeno vodjem pred izvedbo merjrenja. Po prejemu naročila usposabljanja vas bomo kontaktirali in definirali konkretne potrebe ter termin(e) izvedbe. Informacije o usposabljanju najdete pod zavihkom Paketi - Gospodarjenje z organizacijsko energijo.
Strateška delavnica je namenjena oblikovanju ukrepov za dvig oz. vzdrževanje optimalne ravni organizacijske energije, ki jo izvedemo po merjenju. Informacije o strateški delavnici najdete po zavihkom Paketi - Strateška delavnica.
Energijski coaching je namenjen vonjem oz. posameznikom, ki želijo bolje gospodariti s svojo osebno energijo.Na vojo je več paketov. Informacije o paketih najdete v Zavihku Paketi - Energijski coaching.
Energijsko doživetje je namenjeno poslovnim skupinam od 7-12 ljudi. Po prejemu vašega povpraševanja vas bomo osebno kontaktirali in se dogovoril o konkretnih željah glede lokacije.
Paket vsebuje 3 slike. Na voljo sta paket A in B. Informacije o paketih najdete v zavihku paketi - Energijske slike Art natura.
Splošni pogoji so zapisani pod prijavnico.
Sending

Pri izpolnjevanju prijave vam morda pride prav......