KDO SESTAVLJA EKIPO?

Projekt so-ustvarjajo razvojni partnerji:  Sofos, O.K. Consulting,  Racio razvoj – HR&M Consulting, Videocenter, Izor in Insights

Akademski partnerji projekta: Filozofska fakulteta  Univerze v Ljubljani– oddelek za psihologijo, MLC – Fakuleta za management in pravo in Ekonomska fakulteta  Univerze v Ljubljani.

Podporniki projekta: Združenje Manager, Slovenska kadrovska zveza, Društvo psihologov Slovenije, Mestna občina Ljubljana

Medijski partnerji projekta: Časopisna družba DELO,  Revija HR&M, Navdihni.me, Psihologija dela,

Organizacija projekta poteka pod okriljem družbe SOFOS.

NAŠE POSLANSTVO

Dvig organizacijske energije za večjo strast in trajnostno rast.

oie_transparent (1)

PROJEKT VODI....

danijeladr. Danijela Brečko, pionirka na področju raziskovanja organizacijske energije, izvršna direktorica v inštitutu Sofos.

Doktorirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer si je predhodno pridobila znanstveni magisterij na področju osebnega razvoja odraslih. Je avtorica preko 200 znanstvenih in strokovnih člankov za slovenske in tuje strokovne revije in avtorica 7 strokovnih knjig. Več kot 20 let deluje v praksi poslovnega izobraževanja in svetovanja.Na področju organizacijske energije je je orala ledino v slovenskem prostoru in naredila prvo raziskavo  energijskega naboja med kadrovskimi delavci že leta 2006  in nato še leta 2011.  Od leta 2016 pa poteka raziskva med podjetji vzdolž petih globalnih panog vsako leto. Je članica Združenja manager in članica upravnega odbora Sekcije managerk. Je tudi članica Slovenskega coaching združenja.

Kontakt: danijela.brecko@sofos.si 

Se nam želite pridružiti?

Začutite energijo vaše organizacije

Prijavite se!

Organizator  raziskave  Organizacijska energija  2018 je  družba SOFOS

Več o nas na www.sofos.si

Sofos-krog

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

NEWSLETTER
Sending