Energijske slike Art natura so namenjene podpori večji harmoniji v poslovnih in zasebnih prostorih. Ob njih se ljudje, ki jim te slike ustrezajo, bolje počutijo. Spodbujen je njihov fokus in razpoložljiva energija, zato so ob njih  lahko bolj produktivni. Slike spodbujajo tudi ravnovesje, zato izzive lahko izpeljejo na bolj sproščen način. Informacije, ki jih slike vsebujejo, spodbujajo vitalen življenjski slog in dobro opravljeno delo.

Energijske slike Art natura vsebujejo visoko intenzivna originalna dela Sun of art. Ob specifični postavitvi v prvinski habitat Triglavskega narodnega parka tvorijo velik vpliv na energijsko in informacijsko polje človeka. Za učinke na človekovo poslovno in osebno dobrobit je pomembno, da mu ustrezajo. 

Energijske slike Art natura so bile nagrajene z bronastim priznanjem za inovacijo v Osrednje Slovenski regiji (2022) in testirane na Kliniki Zelenik. Lok med umetnostjo, znanostjo, slovensko naravno dediščino in energijsko terapijo jim omogoča, da inovacija dokazano podpira zdravje na delovnem mestu ter hkrati večjo proaktivnost in delovno kondicijo.

Paket Energijskih slik Art natura vključuje: 

  • Energijsko sliko Sproščen fokus za dvig vitalne in produktivne energije. Vpliva na koncentracijo, osredotočenost in produktivnost. Na prostor deluje motivacijsko in ciljno naravnano.
  • Energijsko sliko Žarki optimizma za dvig energije radosti. Vpliva na večje zaupanje v življenje in na sposobnost, da v izzivih vidimo priložnosti in njihove potenciale. Na prostor vpliva zelo vzpodbujajoče.
  • Energijsko sliko Bistrina misli in duha za večje ravnovesje in sproščenost. Pripomore, da so misli bolj jasne in bistre. Človek pa je ob njih bolj umirjen in sproščen. 
  • Zloženka Art natura s strokovnimi priporočili za osebno in profesionalno uporabo slik.
  • Osebna predstavitev Art natura.  Izvaja se na sedežu podjetja in traja 45 min. Je kot ukrep za uvajanje Zdravja na delovnem mestu. Skupaj s predstavitvijo dobite tudi posnetke vaj za samostojno vadbo. Osebna predstavitev vsebuje strokovno vodeno prakso Art natura, za dvig kognitivnih spodobnosti, emocionalne inteligence in vitalnosti telesa.

Paket  vsebuje 3 slike z različnimi motivi, v okvirju in z velikostjo 30 x 42 cm.

Paket B vsebuje 3 slike z različnimi motivi v okvirju in z velikostjo 50 x 70 cm.

————-

Avtorica slik Art natura  Urška Lan že 15 let ustvarja energijske portale Sun of Art, ki so v podporo razvoju notranjega voditelja, intuitivnega odločanja in aktiviranja latentnih zmožnosti. Vodi strokovna izobraževanja in svetovanja za celostno osebnostno in profesionalno rast. 

Cena paketa A je 700  EUR.  (Cena ne vsebuje DDVja)

Cena paketa B je 900 EUR.  (Cena ne vsebuje DDVja)

Ob naročilu paketa Energijskih slik Art natura prejmete 7% popust  pri nakupu bronastega,  srebrnega ali zlatega paketa!