• Dvig organizacijske energije poteka skladno z dvigom osebne energij vodij. 
  • Logične ravni učenja, povzete po Gregory Bateson-u, angleškem antropologu in  znanstveniku, ki je združil različne oblike teorije sistemov, kažejo na ‘skladnost’ razvoja in rasti posameznika in organizacije. 
  • V energijskem coachingu, zasnovanem po resonančni metodi coachinga, se odstranjujejo blokade, ki se ustvarjajo na ravni vizije, ciljev, vrednot, prepričanj, sposobnosti, vedenja ali okolja, tako posameznika kot organizacije, kateri pripada.
  • Energijski osebni coaching je naravna spodbuda za spremembo, ki si je želite. Postopoma vzpostavljate energijsko ravnovesje.
  • Aktivirate lastne talente, spretnosti, sposobnosti, znanja in izkušnje – energijo, ki je doslej niste poznali, zato je tudi niste mogli izrabljati. 
  • Ob vpogledu vase in v to, kar želite uresničiti v poslovnem življenju, postopoma spoznavate, kaj potrebujete in skladno s tem oblikujete nove vedenjske vzorce, nove izbire in nove možnosti zase in druge v organizaciji.
  • Energijski coaching za dvig organizacijske energije traja  3 (paket S), 5 (paket M) ali 7  (paket L) srečanj, pri čemer eno srečanje traja 120 minut.

————————
Energijski coaching izvaja Iris Kline Arih, resonančna coachinja. Je aktivna članica Slovenskega coaching združenja. Soustanoviteljica in programski vodja zavoda Učenje za življenje. Univerzitetna diplomirana ekonomistka z večletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju. Zahteve glede vsebine in procesa energijskega coachinga izpolnjujejo merila in smernice IANLP (Mednarodno združenje za NLP), John Grinder “Quantum Leap”, ICO (International Coaching Organization) idr. organizacij.

Cena paketa S (3 srečanja) je 480 EUR (Cena ne vsebuje DDVja)

Cena paketa M (5 srečanj) je 800 EUR (Cena ne vsebuje DDVja)

Cena paketa L (7 srečanj) je 1.120 EUR (Cena ne vsebuje DDVja)