Mnenja dobitnikov nagrad in povabilo k sodelovanju v letu 2017

danijela

 

Projekt Organizacijska energija je sistem za spodbujanje produktivne energije v organizacijah in meri to, za kar so organizacije tudi ustvarjene –strast zaposlenih za doseganje ciljev

Danijela  Brečko, vodja projekta Organizacijska energija

 

 

 

 

Anka Brus

 

Nagrada za najboljši indeks organizacijske energije v tako konkurenčni in dinamični panogi, kot je tehnologije in komunikacije ter razvedrilne dejavnosti, zame pomeni potrditev dosedanjega dela s kadri.  S sodelovanjem v projektu Organizacijska energija smo skupaj dobili ogledalo in primerjavo z drugimi ter tudi vpogled v področja, kjer se lahko še izboljšamo.

Anka Brus, direktorica Agitavit Solutions

 

 

 

LR Tanja Skaza 2017 (13 of 43)

 

Nagrada za najboljši indeks organizacijske energije v naši panogi (Izdelki široke rabe in industrijski izdelki), ki smo jo prejeli v lanskem letu, nam veliko pomeni. Dobili smo potrditev, da delamo dobro in v pravi smeri in tako se bomo trudili še naprej. Zavedamo pa se, da je vedno možnost za izboljšav,  zato je nagrada odskočna deska za še višji indeks organizacijske energije v prihodnosti.

Tanja Skaza, direktorica Plastika Skaza

 

 

 

 


Leto 2016 je bilo tako prelomno za merjenje organizacijske energije. Izvedli smo nacionalno raziskavo merjenja organizacijske energije in  pridobili dragocene podatke o upravljanju energije.

S projektom nadaljujemo tudi letos, pri čemer nas navdihuje vizija: Dvig organizacijske energije za večjo strast in trajnostno rast. Projekt krepi ugled odgovornega delodajalca, ki gre v korak s časom in uporablja sodobna HR orodja za sproščanje in aktiviranje človeških zmogljivosti in talentov.

Zagotovo ste med tistimi, ki hočete, znate in zmorete dvigniti organizacijsko energijo, zato se nam čimprej pridružite!

Vsi, ki boste ujeli zgodnje prijave in z izvedbo raziskave začeli do 15. julija 2017 prejmete 10% popust!

 

Več informacij in prijava na:

www.organizacijske-energija.si