Merimo zmagovalne formule:(HRM+Management) x Organizacijska energija

Vljudno vabljeni na zaključni dogodek našega projekta Nacionalno merjenje organizacijske energije 2016, ki bo potekal 23. novembra 2016, v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Dogodek bo sestavni del HR&M konference, ki letos poteka pod geslom MERIMO ZMAGOVALNE FORMULE: (Humen Resources Management+Management) X Organizacijska Energija.

Konferenca se bo začela in zaključila v odtenkih organizacijske energije. Sprva bo mogoče sodelovati na delavnici Izberite pravo strategijo za izboljšanje indeksa OE. Ob koncu pa bo mogoče slišati predstavitev rezultatov nacionalnega merjenja organizacijske energije in podelitev priznanj za najboljši indeks Organizacijske energije (več informacij o nagradah in certifikatu je možno prebrati tukaj).

V nadaljevanju vam predstavljamo napoved celotnega programa HR&M konference.

DOGAJANJEURA
Delavnica: Izberite pravo strategijo za izboljšanje indeksa OE9.00-11.00
Odmor11.00-11.30
Program HRM konference11.30-13.30
Kosilo13.30-14.30
Program HRM konference14.30-16.00
Odmor16.00-16.30
Kaj je pokazala raziskava OE v Sloveniji16.30-17.00
Podelitev priznanj za najboljše HRM projekte ter priznanj za najboljši indeks Organizacijske energije17.00-18.00
Druženje18.00- ...

Vljudno vabljeni na celoten dogodek HR&M: Merimo zmagovalne formule. Če pa se želite udeležiti samo delov, ki so vezani na projekt Nacionalno merjenje organizacijske energije (v zgornji tabeli označeni z oranžno barvo) pa je tudi to mogoče. Lahko se prijavite samo na delavnico in s tem pridobite tudi ogled predstavitve rezultatov merjenja organizacijske energije in podelitve priznanj za najboljše HRM projekte ter priznanj za najboljši indeks Organizacijske energije. Svojo prijavo in več informacij o cenah lahko najdete tukaj. Nikar ne odlašajte s prijavo in si priskrbite udeležbo po ugodnih cenah.

Želimo in upamo, da bo udeležba na konferenci čim bolj številčna, kajti le s širjenjem znanja in poznavanjem trenutnega stanja lahko pride do sprememb in dviga organizacijskega naboja. Skupaj lahko Slovenijo umestimo na zemljevid visoko produktivnih držav v Evropi!


Bi radi preverili kakšno je stanje energije v vašem podjetju? Bi radi preprečili energetski mrk? Sedaj imate odlično priložnost. Vključite se v Nacionalno merjenje organizacijske energije. Kako? Preverite tukaj. 

Prav tako se lahko naročite na prejemanje novic, ki se nanašajo na projekt in tematiko organizacijske energije. V spodnji okvir samo vnesite vaš email naslov.

Newsletter-blog
Sending