Koliko ste delali med poletjem in koliko časa ste namenili dopustu? (rezultati ankete)

V naši zadnji anketi smo vam zastavili vprašanje: Koliko boste delali med poletjem? Vas zanimajo rezultati? Potem je naš današnji prispevek pravi za vas!

anketa 2

Kot je razvidno iz rezultatov ankete, ste največkrat poročali, da si boste med poletjem vzeli 3 tedne ali več dopusta, preostalo poletje pa boste delali. Sledi odgovor, ki pravi, da si boste vzeli 14 dni odmora od dela v poletnem času. Nekaj glasov pa je prijel tudi odgovor: delal/a bom vse poletje.  Iz rezultatov lahko sklepamo, da si večina udeležencev v anketi vzame vsaj 14 dni dopusta, če ne več.  Nekaj pa je tudi takih, ki si dopusta, iz takšnih ali drugačnih razlogov, ne privoščijo. Kaj pa pravijo raziskave? Koliko odmora bi človek potreboval med poletjem, da bi si napolnil baterije in bi lahko po dopustu začel s polno paro in veliko mero produktivne organizacijske energije?  Odgovore na ta vprašanja lahko najdete na spodnjih povezavah in si ustvarite lastno mnenje. Prav tako med spodnjimi povezavami najdete nekaj namigov kaj lahko storite, če si želite in potrebujete odmor, a vam že brez tega zmanjkuje časa, da bi opravili vse potrebno:

Mi pa menimo, da si je nekaj odmora vsekakor dobro privoščiti in napolniti baterije, da lahko potem uspešno, produktivno in z veliko dobre energije delujemo na delovnem mestu!

Upamo, da ste si dopust privoščili in vam želimo obilico zagona pri vračanju med delovne obveznosti!


Bi radi preverili kakšno je stanje energije v vašem podjetju? Bi radi preprečili energetski mrk? Sedaj imate odlično priložnost. Vključite se v Nacionalno merjenje organizacijske energije. Kako? Preverite tukaj. 

Prav tako se lahko naročite na prejemanje novic, ki se nanašajo na projekt in tematiko organizacijske energije. V spodnji okvir samo vnesite vaš email naslov.

Newsletter-blog
Sending