10 resnic o organizacijski energiji ali kaj pridobite z merjenjem organizacijske energije

Dejstvo je, da kazalec uspešnosti, že dolgo niso več bilance stanja,  mnogo resničnejši pokazatelj je energija organizacije ter način njenega delovanja.  

Ob tem se tudi vloga vodje izjemno spreminja. Uspešni vodje so tisti, ki znajo  ravnati  energijo organizacije in energijo sodelavcev.

Ali kot je dejal  Henry Mintzberg, profesor managementa na ISEAD in SLOAN, sicer strojni inženir: »Vodenje ni  v tem, da sprejemate  pametnejše odločitve ali da delate večje posle. Vodenje je  v tem, da omogočite sproščati pozitivno energijo, ki  jo vsi ljudje naravno posedujemo«

Zato je pomembno poznati konstrukt organizacijske energije in raven le te v vašem podjetju oziroma organizacije. Sedaj ste le klik stran, da izveste 10 resnic o organizacijski energiji.

KLIK


Bi radi preverili kakšno je stanje energije v vašem podjetju? Bi radi preprečili energetski mrk? Sedaj imate odlično priložnost. Vključite se v Nacionalno merjenje organizacijske energije. Kako? Preverite tukaj. 

Prav tako se lahko naročite na prejemanje novic, ki se nanašajo na projekt in tematiko organizacijske energije. V spodnji okvir samo vnesite vaš email naslov.

Newsletter-blog
Sending