O šefih

Vodja, nadrejeni, šef –le nekaj izrazov, ki opisujejo vlogo nekoga, ki vodi oddelek, podjetje oziroma organizacijo. Pisali smo že o tem, da je vodja in njegovo vedenje pomembno tudi za organizacijsko energijo. Več si o tem lahko preberete tukaj:

Poleg tega smo vam tudi v anketi zastavili vprašanje, ki se je nanašalo na vplivanje vodje na organizacijsko energijo.  Naj vam ga na tem mestu zastavimo še enkrat ter prosimo, da oddate svoje mnenje. Poleg tega boste s tem razmislekom naredili tudi dober uvod ter si ustvarili določeno mnenje o delovanju lastne vodje ali pa ocenili sebe, če ste sami v tej vlogi.  Nato pa vam priporočamo, da si ogledate oddajo, ki nosi naslov ”O šefih”, kjer boste lahko slišali različna mnenja o tej delovni funkciji tako s strani strokovnjakov kot mimoidočih.

Zastavljeno vprašanje:

V skupini delate na pomembnem projektu. Pri delu se nekaj zalomi in ste zelo na tesnem s časom, če želite opraviti delo znotraj dogovorjenega termina. Kaj v takšni situaciji najpogosteje stori vaš vodja?

Oddaja vašega glasu:  http://organizacijska-energija.si/index.php/2016/08/01/vase-mnenje-steje/

Ne pozabite pa nas spremljati tudi v prihodnje, kajti kmalu vam razkrijemo rezultate naše ankete.

Vabljeni k ogledu!

o šefih


Bi radi preverili kakšno je stanje energije v vašem podjetju? Bi radi preprečili energetski mrk? Sedaj imate odlično priložnost. Vključite se v Nacionalno merjenje organizacijske energije. Kako? Preverite tukaj. 

Prav tako se lahko naročite na prejemanje novic, ki se nanašajo na projekt in tematiko organizacijske energije. V spodnji okvir samo vnesite vaš email naslov.

Newsletter-blog
Sending